Speciale aanbieding: als je nu een halfjaarabonnement (6 nummers) op TopGear Magazine neemt voor slechts 29,95* euro, ontvang je gratis en voor niets twee boeken van Jeremy Clarkson als welkomstcadeau!

In de hoogste versnelling

Jeremy Clarkson in de bocht: waarom zijn de rondingen van de Hoover Dam sexier dan die van de knapste vrouw? Was de Concorde te langzaam? Heeft een glas water meer karakter dan een Kia? Is de 1965 Riva Aquarama het mooiste wat de mens ooit heeft gemaakt? Wat hebben een muizenval en een AK47 gemeen? Hoe kan een vliegtuig dat niet bestaat neerstorten? Over dit en meer buigt Jeremy Clarkson zich in deze hilarische bundel vol vragen en antwoorden.

Is het nu écht te veel gevraagd?

Tja, iemand moet het doen. In een wereld die ziende blind is, gaat Jeremy Clarkson opnieuw op zoek naar een beetje gezond verstand temidden van alle dwaasheid. Dit is Clarkson op zijn best: grappig, uitdagend en onbevreesd, terwijl hij afrekent met alle onzin in de wereld. Waarom zouden we ondeugdelijke spullen accepteren? Zouden dingen niet gewoon moeten werken? Waarom doet niemand daar iets aan? Kortom: Is het nu echt te veel gevraagd?

Clarksons grappigste schrijfsels gebundeld in twee boeken, én een half jaar je favoriete auto- en lifestylemagazine op je deurmat: wie wil dat nou niet? Reageer nu op onze aanbieding en sluit een abonnement af!

Let op: bij een abonnement op TopGear ontvang je gratis de digitale versie op je tablet en smartphone! Klik hier voor meer info.


* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer (uitgezonderd digitale abonnementen). Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties