Niet veel mensen weten dit, maar Aston Martin biedt naast racesimulatoren, huizen, whisky’s en mancaves óók auto’s aan. Als leuk extraatje geven ze er nu zelfs eentje gratis weg. Bij aankoop van een appartement in het gebouw aan 130 William Street in New York krijg je een gratis Aston Martin DBX. Uiteraard gaat het niet om een doorsnee huis, maar vijf speciaal met Aston Martin ontworpen optrekjes voor de diepere portemonnees.

Aston Martin en architect Sir David Adjaye ontwierpen vijf instapklare huizen. Bronzen muurbekleding in een kruispatroon begroet bezoekers als ze binnenkomen, een knipoog naar de link met Aston Martin. Veel materialen en alle meubels komen uit Italië om het geheel extra cachet te geven. Adjaye gaf overigens ook zijn draai aan de gratis Aston Martin DBX die je (in ruil voor een hoop geld) bij het optrekje in ontvangst mag nemen.

Kopers hebben nog het een en ander te kiezen. Zo kan de extra kamer als kantoor worden ingericht, maar ook als gastslaapkamer of als een speciale kamer voor je racesimulator. Uiteraard zet Aston Martin in dat geval zijn eigen Curv-simulator neer. Er is een walk-in-kast en een balkon waarop je uitkijkt over New York. In het flatgebouw kun je met andere bewoners genieten van een bioscoop, een zwembad, een sauna en ontspanningsaangelegenheden.

De twee duurste optrekjes zijn de penthouses. Deze kosten 11,5 en 10,5 miljoen dollar. De appartementen één verdieping lager gaan voor 10, 5,9 en 3,9 miljoen dollar. Het enige nadeel is dat je dan wel exact dezelfde gratis Aston Martin DBX rijdt als de buurman. Iets wat je accepteert als je een grijze Golf koopt, maar niet als je een paar miljoen neerlegt.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)