Ben je gek op de schrijfsels van Clarkson, maar heb je alles van hem wat op deze site staat al uitgelezen? TopGear schiet te hulp! Als je nu namelijk een halfjaarabonnement (6 nummers) op ons magazine neemt, voor slechts 29,95* euro, krijg je van ons gratis en voor niets een exemplaar van Jeremy’s nieuwste boek: Uit de bocht.

In zijn leven als ‘s werelds bekendste autojournalist maakt Jeremy Clarkson nogal wat mee. Hij observeert, denkt erover na en komt vervolgens niet zelden tot verrassende conclusies. Zo doet hij in dit boek haarfijn uit de doeken hoe men de wereld van getunede auto’s kan vergelijken met een dierenasiel, waarom St. Moritz misschien wel de geweldigste stad ter wereld is en dat het wassen van je auto volstrekt verspilde tijd is. Jeremy leert je vele fascinerende maar volstrekt nutteloze feiten over bijna alles onder de zon, maar toch vooral over auto’s.

Neem dus nu een halfjaarabonnement op TopGear Magazine – of geef er een cadeau aan een vriend of familielid – en kom de zomer door met een extra briljante dosis Clarkson!

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties