Je krijgt niet snel landelijke aandacht door een tankstation te openen in een plaats als Enter (ten zuidwesten van Almelo, 7.500 inwoners). Daarom bedacht Avia voor hun nieuwe locatie aan De Bleek 5 een ludieke actie. Gisteren konden de eerste 50 bezoekers van de dag al gratis tanken. Ja, dat kwamen wij ook pas net te weten, sorry. Maar vandaag, tussen 10:00 en 18:00 uur, doen ze het net even anders.

Wie vandaag bij Hush Avia Enter komt tanken en wil meedoen aan de actie, wordt voor de tankbeurt geblinddoekt. Je moet vervolgens aangeven hoeveel liter je wilt tanken. Weet je blind je opgegeven aantal liters te halen – plus of minus een halve liter, zo zijn ze dan ook wel weer – dan hoef je niet te betalen.

Volgens Tubantia is het niet de eerste keer dat pomphouder Avia Weghorst mensen gratis laat tanken. ‘Dat hebben we ook al eens gedaan bij een opening van een tankstation in Haaksbergen. Door zo’n actie weten mensen meteen waar je zit. Dat werkt goed voor ons’, aldus woordvoerder Leonie Kamp.

Mocht je vandaag misgrijpen en niet gratis mogen tanken, blijf dan nog even hangen rond Enter voor Avia’s Sinterklaasactie. Morgen kun je voor 2 euro je auto laten wassen, waarbij de totale opbrengst gaat naar Sinterklaascadeaus voor kinderen uit minder bedeelde gezinnen in de omgeving. Ook 5 cent van elke getankte liter brandstof gaat zaterdag naar die actie.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie