(advertorial)

Wie tegenwoordig een Peugeot op het oog heeft, zal snel ontdekken dat er een breed aanbod in de showroom staat. Niet alleen de modellen, maar ook de verschillende uitvoeringen. Van toegankelijke instappers tot luxueuze en strakke, zakelijke versies. Voor de liefhebber van sportievere bolides zijn er de GT en de GTi uitvoeringen. En voor wie dat teveel wordt, is er de GT-Line: vertrouwde motoren in een sportief jasje. Gran Turismo, maar dan iets meer ingetogen.

De GT-Line van Peugeot is leverbaar op meerdere modellen

Het mooie is, de GT-line is leverbaar op de 108, de 208, de nieuwe 308 en de 508, maar ook op de 2008 SUV, 3008 SUV en 5008 SUV. Per model biedt het GT-line pakket een reeks fraaie opties die het rijplezier van elk model Peugeot nog eens extra verhogen.

Natuurlijk, sportieve lichtmetalen velgen horen daar bij, en specifieke designkenmerken als rode biezen, uitlaatsierstukken, en andere afwerkelementen die nèt een tandje sportiever, rijker en karaktervoller zijn. De 108 met GT-Line heeft bijvoorbeeld een touchscreen navigatiesysteem, de 3008 SUV krijgt een pakket veiligheidssystemen, de 5008 SUV full-led koplampen en de 508 een glazen panoramadak. En dat is nog maar een greep uit de vele extra’s die een GT-Line met zich meebrengt. Een verrijking voor elk model.

Benieuwd?

Wil je kennismaken met of meer weten over een van de GT-line modellen? Hier vind je alle informatie.

preview

Advertentie
Meer

Meer van TopGear

Advertentie