Ze zeggen weleens ‘bezit is het einde van genot’. De uitspraak stelt dat voorpret de leukste vorm van plezier is. Nu willen we niet zeggen dat de geruchten rondom GTA 6 leuker zijn dan het spel zelf (al moet dat nog blijken, natuurlijk), maar de vergezochte speculaties zijn zeker vermakelijk. Het wachten op de nieuwe game duurt zo lang, dat fans alle tijd hebben om het vinden van ongefundeerde GTA-geruchten te verheffen tot een ware kunst.

Het nieuwste internetgefluister is er ook weer eentje voor in de boeken. De muziekmanager van game-ontwikkelaar Rockstar was vorige week in Miami en plaatste daarvan een fotootje op Instagram. Voor de GTA 6-fans op Reddit genoeg reden om te bevestigen dat de nieuwe game zich in Miami afspeelt. Uiteraard heet het stadje in de game geen Miami, maar Vice City. Het gerucht sluit aan op andere geruchten die ook wezen op de terugkeer van GTA 6 naar Vice City.

Is een Insta-story echt het enige?

Vooruit, er is iets meer aan de hand. In de Instagram-story met de foto van het strand in Miami tagt de muziekmanager Rockstar Games. Dat doe je niet als je op vakantie bent, lijkt ons. Wat Reddit-gebruikers eveneens een belangrijk detail vinden, is dat de tekst boven de foto roze is. Voor de oude Vice City-game gebruikten de makers ook veel roze. Het is alsnog niet genoeg om te bevestigen dat GTA 6 weer naar Florida gaat.

Ze zijn heus wel op de hoogte van GTA-geruchten

Als we een gokje mogen wagen, dan zouden we zeggen dat de muziekmanager van Rockstar voor zaken in Miami was. We gokken dat hij dondersgoed weet wat zijn Insta-story in Miami teweeg zou brengen, en dat hij het simpelweg leuk vond een beetje olie op het vuur te gooien. Elke zucht die momenteel uit een Rockstar-medewerker komt wordt momenteel ontleed door de online community.  Succesvolle troll is succesvol.

De foto

Advertentie

Reacties

  • Morfanaion heeft op 28 juli 2021 geschreven:

    Bezit is het einde van genot? Niet erg catchy… ik ken hem als “Het hebben van de zaak is het eind van het vermaak.” Bekt toch net wat lekkerder.

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie