De afgelopen dagen genoeg zon op je schedel gehad? UV-quota bereikt? Mooi. Volgend maand kun je je weer in de zolderkamer van je moeder verstoppen om te friemelen aan de controller van je PlayStation 4. Rockstar komt in juni met een flinke update voor GTA Online met de naam Gunrunning.

In GTA Online: Gunrunning start je een illegale wapenhandel. In het dorre Blaine County opereer je vanuit een ondergrondse basis waar je ‘permanente slaapmiddelen’ en ‘zeer grondige schoonmaakmiddelen’ produceert en opslaat. Begin maar alvast met sparen, want een kwaadaardige wapenhandelaar worden, kost ongetwijfeld een hoop GTA-dollars.

Ik dacht dat ik TopGear aan het lezen was…

Klopt. Daarom nu het meest interessante van GTA Online: Gunrunning. De update komt met een rits nieuwe bewapende voertuigen en upgrades voor bestaande voertuigen. Bepantser bijvoorbeeld een Tampa en zet er een enorme loodverspreider op.

Ongetwijfeld komen de bewapende vierwielers uitstekend van pas tijdens missies. Geef maar direct toe dat je ze toch enkel gebruikt om je vrienden voor hun snufferd te schieten. Het liefst als ze nét de garage uitkomen met een gloednieuwe auto. Vriendschappen verwoesten was nog nooit zo vermakelijk.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear