Inmiddels weet je het wel: er is officieel nog niets bekend over GTA VI en alles wat je leest, is gebaseerd op anonieme geruchten waarvan het onmogelijk is om de echtheid te checken. Zie de geruchten daarom vooral als een portie voorpret. Een Braziliaanse gamer helpt je een handje met het visualiseren ervan en combineert de mooiste geruchten tot nu toe tot een gelikte trailer.

Marlon XGamer stelt zich een Greatest Hits voor met een gigantische wereldkaart die bestaat uit voornamelijk bekende namen als Los Santos, Liberty City, Vice City, Las Venturas, San Fierro en Tropical de Janeiro. Net als in GTA V kruip je in de huid van drie karakters, dit keer een agent met het gezicht van Jason Statham, de zus van Niko Bellic en een getatoeëerde nachtapotheker.

Voor het eerst zou Rockstar echt bestaande auto’s in het spel stoppen, zoals modellen van BMW, Porsche en Mercedes. In totaal droomt de trailermaker van 500 voertuigen. Het wanted level bestaat nu uit zes sterren. En uiteraard spelen overvallen weer een grote rol in de gedroomde GTA VI. Bekijk hieronder de officieuze GTA VI-fantrailer van de aankomende game. En onthoud: dit is dus allemaal gebaseerd op saus.

GTA VI-fantrailer combineert alle geruchten

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie