Je hoeft niet topografisch onderlegd te zijn om te snappen dat je niet van Londen naar Tokio kunt rijden. Zelfs als je alle spoilers op een McLaren P1 zou omdraaien, zou je de sprong niet redden. Dus, hoe gaan de Gumball-auto’s naar Japan?

Er zijn drie opties. De simpelste is rijden tot Bologna, en daarna gewoon kappen. Niet iedereen rijdt de volledige 3.000 mijl. Dan zijn er nog deelnemers van de Gumball 3000 die een auto hebben staan in Osaka. Ze stappen zelf in het vliegtuig en stappen daar in een andere auto.

Tot slot zijn er de Gumball 3000’ers die de volledige rally doen met één auto. Van deze deelnemers vliegt de auto mee naar Osaka. En dat gaat net als de ruimbagage. De ruim 100 auto’s worden in speciale stellages het vliegtuig ingeladen. Een heftruck stapelt ze op elkaar voordat de auto’s het vliegtuig in verdwijnen.

In totaal gaan er 3 vrachtvliegtuigen en 1 passagiersvliegtuig die kant op, zo meldt een van de deelnemers aan TopGear. Vannacht worden de vrachtvliegtuigen uitgeladen en morgen gaan de deelnemers rijden.

De auto’s van de Gumball 3000 vliegen naar Japan

A post shared by Gumball 3000 (@gumball3000) on

A post shared by Tim – Shmee (@shmee150) on

A post shared by Gumball 3000 (@gumball3000) on

A post shared by Realmless (@wearerealmless) on

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie