(advertorial)

Er zit meer in jouw auto dan je denkt. En als het allemaal veilig kan, waarom zou je dan niet eruit halen wat erin zit? Je wilt je natuurlijk niet altijd blijven afvragen wat jouw auto nou echt kan. En het mooie is: het optimaliseren van jouw motor hoeft helemaal niet duur te zijn. Voor 399 euro geniet je al van een snellere acceleratie, een betere rijdynamiek, een soepelere rijervaring en dus: meer rijplezier.

We kunnen het zelfs nog beter maken. Ook het aantal kilometers dat je rijdt per liter neemt toe. Daardoor is chiptuning op de lange termijn ook nog eens voordelig. Er zijn talloze redenen om je auto te optimaliseren – lees hierover meer op eqperformance.nl!

Waarom chiptuning bij EQ Performance?

Je zult merken dat het vermogen en koppel van de auto toeneemt. Dat zorgt voor een snellere acceleratie, een comfortabelere rijervaring, een hogere topsnelheid én brandstofbesparing. De vraag is eerder, waarom zou je je auto niet laten optimaliseren?

Dankzij een aanpassing van de software in de auto, wordt de lucht/brandstofverhouding en het ontstekingstijdstip geoptimaliseerd, waardoor de auto beter presteert.

Waarom doet de fabrikant dit niet zelf?

De grap is: dit doen ze dus wel. Neem bijvoorbeeld de Mercedes A180 en A200. Beide modellen hebben exact dezelfde aandrijflijn. Het is voor Mercedes vele malen goedkoper om één motor te produceren en deze op softwareniveau (chiptuning) op verschillende manieren af te stellen. Maar voor exact dezelfde auto betaal je bij de A200 een paar duizend euro meer!

Chiptuning kwaliteit van EQ Performance

EQ Performance staat voor kwaliteit. Ze geven altijd garanties, de producten worden uitvoerig getest en bevinden zich altijd binnen de veiligheidsmarges van het belastingniveau van de motor. Wel zo’n fijn idee als je jouw geliefde auto onder handen laat nemen.

Bij EQ Performance houden ze vanzelfsprekend rekening met de specificaties van jouw auto, zoals bouwjaar, transmissie en de staat van de belangrijkste onderdelen. Doordat EQ Performance transparant, simpel én duidelijk is, weet je altijd waar je aan toe bent. Bij de service van EQ Performance zitten de volgende zaken inbegrepen:

– Levenslange garantie op de geoptimaliseerde software
– 5 jaar service assist (gratis uitlezen bij storingen)
– 2 jaar motorgarantie voor auto’s tot 2 jaar oud en tot een kilometerstand van 100.000 km
– Resultaat blijft binnen EU-emissie eisen, dus geen probleem bij APK

En ben je niet tevreden? Dan kun je rekenen op de ’14-dagen-testtijd’ garantie. Het handige aan chiptuning is namelijk dat dit proces volledig omkeerbaar is. Was het niet helemaal wat je ervan verwacht had? Dan zetten ze je eigen originele software weer terug in je auto en krijg je je geld terug.

Benieuwd op welke manier we jouw auto kunnen optimaliseren? Klik dan op onderstaande button en krijg een geheel vrijblijvend advies!

preview

Advertentie
Meer
Advertentie