Baar, de woonplaats van Kimi Räikkönen, is schijnbaar het Leersum van Zwitserland. Kimi noemt het waarschijnlijk zelf ‘Bwoahr’. Gisteren ging het weer daar goed los met hagelstenen zo groot als tennisballen. Helaas stond de Alfa van Kimi Räikkönen nog buiten toen de koude knotsen uit de lucht kwamen, met flink wat schade aan de Stelvio als gevolg.

‘Lieve Alfa, kunnen we morgen een korte pitstop maken bij de fabriek?’ aldus de Fin op zijn Instagram. De ruiten van de Alfa zijn bijna allemaal stuk en op de motorkap en het dak zijn flink wat deuken te zien. Het koolstofvezel van de buitenspiegels lijkt nog in orde te zijn. Niets wat niet gerepareerd kan worden, gelukkig.

Kimi Räikkönen rijdt sinds december vorig jaar in een Alfa Romeo Stelvio. Zie het als een auto van de zaak. Hij ontving aan het einde van het jaar een rode, maar rijdt nu in een zwarte. Waarschijnlijk zal Alfa niet zo lastig doen en de coureur gewoon weer een andere meegeven. We gokken dat Kimi meer zit met de schade aan de lichtkoepels op zijn huis.

Hagel sloopt Alfa van Kimi Räikkönen

Reacties

 • Carboy heeft op 1 juli 2021 geschreven:

  Kan Alfa in ieder geval weer een nieuwe auto registreren. Dit jaar dus minimaal 2 stuks 🙂

  Reageer
 • Daniel heeft op 29 juni 2021 geschreven:

  “zo groot als ijsballen”
  Hoe groot is dat dan? Is daar een vaste maat voor?

  • TopGear Redactie heeft op 29 juni 2021 geschreven:

   Moet je even vragen aan de mensen die een Nieuwjaarsduik doen

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)