Gekke jongens, die Amerikanen. Duwt de politie je achterin een politieauto, dan word direct je met naam en toenaam aan de digitale schandpaal genageld. Het levert in dit geval iets grappigs op.

Zo was het geval bij deze 42 straatracers (ja, tweeënveertig) die gisteren opgepakt werden in Houston. Ze mochten allemaal lachen voor het vogeltje en ABC 13 koos een paar foto’s uit om op de website te zetten. Nu mag jij raden, aan de hand van de mug shots, wie er won.

Juist. Slechts één gearresteerde racer staat met een big smile op de foto. En dat kan twee dingen betekenen. Het is de winnaar van de straatrace, óf zwaar de verliezer. Immers zei een oud collega van ons ooit: ‘Hij die laatste is, zal zijwaarts gaan en lachen’.

Terwijl iedereen chagrijnig naar de camera kijkt, staat Keenan Than met een enorme grijns op de foto. Zo te merken is iemand hem een ten second car schuldig. Straatracen is fout, maar dit is wel komisch. Overigens raden we af om nog te gaan straatracen in Houston. De politie is het gedoe spuugzat en zal de racers steeds harder gaan aanpakken.

Via Boosted Boris

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie