Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is het autonieuws van 1 februari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt.

Moordlustige Audi-bestuurder gepakt!

Het internet bewijst niet alleen maar een nare plek vol stoere toetsenbordstrijders te zijn en deelt een portie gerechtigheid uit.

Eerste trailer Project Cars 2

Niet alleen autofabrikanten kampen met zware incontinentie. Ook trailers van games lekken (bewust) te vroeg op het internet. Ditmaal is het Slightly Mad Studios die een luier moet lenen van opa. De eerste trailer van Project Cars 2 lekt te vroeg op het internet. En allemachtig, wat ziet het er goed uit.

Porsche 911 Targa 4 GTS: 1e rij-indruk

TopGear reed met geopende Porsche 911 Targa 4 GTS langs de zonnige kust van Kaapstad om de nieuwste GTS te testen, en dan die met dat coole klapdak.

De nieuwe BMW 5-serie Touring zeult hard

Bewonderaars van de nieuwe BMW 5-serie die bovengemiddeld veel bagage met zich meedragen, zullen blij zijn: de nieuwe BMW 5-serie Touring is hier.

Deze 13 Nederlandse autofilms en -series moeten gemaakt worden

Legendarische autofilms en verslavende autoseries, ze zijn er genoeg. En ze hebben één ding gemeen. Je beste jeugdherinneringen van tv en uit de bioscoop, de beelden die jou als autogek hebben gevormd, kwamen allemaal niet uit Nederland. Want hier worden geen autofilms gemaakt. Waarom eigenlijk niet?

900 pk op een indoor kartbaan

Normaal ben je al blij als je met een 135 cc-kart mag rijden. Offroadkoning Carl Renezeder van Team Renezeder neemt daar geen genoegen mee en ramt zijn dikke truck naar binnen. Dit was het belangrijkste autonieuws van 1 februari 2017
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie