Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is het autonieuws van 10 februari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt.

Audi RS 3 Sportback is de snelste hatchback ter wereld

Hoppa! Na de Audi RS 3 Limousine lepelt Audi opnieuw de deugdelijke vijfcilinder in de favoriete carrosserievorm van Nederland. Het resultaat is de vernieuwde Audi RS 3 Sportback: de snelst accelererende hatchback die je bij de dealer kunt kopen. Tuningsdingetjes niet meegerekend dus.

Mazda RX-7 met legendarische 26B-motor klinkt hemels

Het geluid van de goddelijke Mazda 787B is zó hemels dat het onbegrijpelijk is dat niemand er een geloof voor heeft opgericht. Het Vliegend Spaghettimonster heeft zijn eigen kerk, maar het opperwezen dat in 1991 neerdaalde bij Le Mans niet. Die race won hij trouwens, als enige Japanse creatie ooit.

Mazda 767B maakt je wankeldromen waar

In maart kunnen al je dromen in vervulling gaan. Bij Gooding and Company gaat een Mazda 767B de veiling in. Voor de leken onder ons (ga je schamen): dit is één van de best klinkende raceauto’s aller tijden en de voorloper van de Le Mans-winnaar uit 1991, de Mazda 787B.

Audi S4 Avant van ABT doet RS 4-dingen

Bij de introductie van nieuwe modellen serveert Audi er tegenwoordig altijd de S-versie bij. De nieuwe Audi A4 en S4 hebben we dus al, maar de RS 4 moeten we nog even op wachten.

Dodge Charger Pursuit krijgt ogen in zijn rug

De achtervolgingsapparaten in Amerika hebben een update gehad. De Dodge Charger Pursuit krijgt nu standaard het Officer Protection Package. Of simpel gezegd: ogen in zijn rug. Dit systeem moet de agenten beschermen tegen laffe boefjes die van achteren aanvallen.

Vernieuwde Skoda Citigo is harig stukje fruit

We kwamen gisteren hard binnen met nu al het spannendste nieuws van die dag: de Skoda Citigo is vernieuwd. Dit was het belangrijkste autonieuws van 10 februari 2017
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie