Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is het autonieuws van 14 februari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt.

Is dit de dikste Porsche 911 Turbo S van Nederland?

Als je naar de dealer gaat, kun je twee dingen doen. Of je vinkt net als de rest van angsthazerig Nederland zilvergrijs aan. Of je koopt de auto echt voor jezelf en kiest een kleur die je wel mooi vindt.

Officieel: TopGear TV keert 5 maart terug!

Matt LeBlanc, Chris Harris, Rory Reid en The Stig stralen volgende maand eindelijk weer je woonkamer in. We kunnen eindelijk officieel aankondigen dat TopGear TV op zondag 5 maart terugkeert.

Auto van Bassie en Adriaan helpt je bij Baron-jacht

Maakt een kwaadaardige baron met een fabuleuze snor en bijzonder sterke handen je het leven zuur? Wil je hem even flink van jetje geven? Dan is er geen geschikter vervoer dan de Talbot Matra Rancho.

Gaat Peugeot Opel kopen?

Volgens Bloomberg wordt het binnenkort Facebook Official tussen de twee. En dat op Valentijnsdag

Citroën SpaceTourer 4×4 Ë Concept mist dakkoffer

Als dakkofferfetisjist Jon Olsson een Franse neef zou hebben zonder sponsordeal van Red Bull, dan zou hij waarschijnlijk de Citroën SpaceTourer 4×4 Ë Concept rijden.

Mitsubishi Eclipse Cross is geen straatracer

Genieten we over een aantal jaar van een verrimpelde Vin Diesel die het met een intense blik in zijn ogen opneemt tegen een gloednieuwe en knalgroene Mitsubishi Eclipse? Dit was het autonieuws van 14 februari 2017
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie