Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is het autonieuws van 25 januari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt: een klein hoogtepuntje voordat je achteraan in de file aansluit of jezelf in het blauw-gele-veevervoer propt. Heb je weer wat te vertellen bij het koffieapparaat.

Scheld jij veel achter het stuur?

Volgens een onderzoek van Social Psychological and Personality Science is er een verband tussen profanatie en eerlijkheid.

Ford Mustang haalt slechts twee sterren bij EuroNCAP

De EuroNCAP heeft weer een rits auto’s geofferd aan de sterrengoden. De Volvo S90 en V90 kregen – compleet in de lijn der verwachtingen – vijf van de vijf sterren. De Ford Mustang kreeg er slechts twee. Een Suzuki Baleno of een SsangYong Tivoli scoort nog beter.

Eindelijk: het vermogen van de Ford GT

Tot nu toe antwoordde Ford altijd met ‘ruim 600 pk’. Ford tweette vanochtend het exacte nummer: 655 pk bij 3.500. Het koppel van de 3,5-liter V6 is 745 Nm. De topsnelheid is nét geen 350 kilometer per uur (216 mijlen per uur). Wellicht tik je heuvelafwaarts de 350 aan. De – eigenlijk irrelevante – sprinttijd naar 100 km/u is nog niet bekend, maar ligt rond de 3 seconden.

Meedogenloze trein verwoest vrachtwagen van FedEx

Pech of juist geluk, zeg jij het maar. Twee nietsvermoedende FedEx-bezorgers staken vanochtend een spoorweg over. De cabine was precies op tijd over het spoor, want de trailer werd enkele seconden daarna meedogenloos verwoest door een trein. De andere vrachtwagen was precies op tijd het spoor over, waarschijnlijk tot grote spijt van Michael Bay.

Lamborghini Huracán vs Nissan Skyline R32 GT-R

De Lamborghini Huracán-bestuurder is niet onder de indruk van de ‘Barbie-Skyline’ en durft de weddenschap wel aan met een pot van 9.000 dollar. Hij is zich niet bewust dat de Skyline R32 GT-R een nieuwere RB26-motor heeft met dik 800 pk. Dit was het belangrijkste autonieuws van 25 januari 2017
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie