Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is het autonieuws van 27 januari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt.

Audi RS3 LMS zonder stickers is naakt en dik

Waarom staat deze Ford Focus RS op taxiplaten?

Omdat de kleur van de platen heerlijk matcht met de remklauwen, natuurlijk. En om die reden alleen, knijpen de coulante rakkers van de belastingdienst een oogje dicht.

BMW M3 met V10 klinkt beter dan een F1-auto

Allemachtig, wat een geluid. Het maakt niet uit welke misère vandaag op je pad komt; deze BMW M3 met V10 verzacht alle pijn. Alsof een engeltje je trommelvliezen naar de Filistijnen mitrailleert.

Tim deed examen voor Tom Coronel

Je hebt book smart en street smart. Tim Coronel valt in de eerste categorie en Tom in de laatste. Daarom deden de coureurs iets waarvan elke tweeling heeft gedroomd: Tim deed examen voor Tom Coronel. Niemand die het doorhad. Bekijk hieronder het fragment van RTL Late Night.

Mercedes-AMG C 63 S van Max Verstappen is te koop

Na de vergeldingsactie van het meedogenloze management van Max Verstappen, durft niemand de naam van Nederlands trots nog in de mond te nemen. PGZ Luxury Cars verkoopt daarom de Mercedes-AMG C 63 S van een ‘bekende F1-coureur’. Goh, wie zou dat nou zijn? Dit was het belangrijkste autonieuws van 27 januari 2017
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie