Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is het autonieuws van 3 februari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt.

Audi RS6-R te koop in Nederland

Bel je makelaar en knal je huis op Funda. Wie heeft huisvrede nodig als je in een Audi RS6-R kunt rijden? Sluit direct een kleine lening (van 1 miljoen dollar) af voor onderhoud en brandstof.

8 alternatieven voor de BMW M550i

Zoals grootmoeder zei: je kunt het maar één keer uitgeven. Dus denk goed na. Dit zijn 8 alternatieven voor de BMW M550i. Of spaar je door voor de BMW M5?

Valentijnsdag: 6 nummers voor € 25

Ben je nog op zoek naar iets wat zegt: ‘ik hou heel veel van je, ondanks dat je de hele dag alleen maar over auto’s praat’? Of: ‘ik wil mijn leven lang bij je blijven, zelfs als je steeds meer roestige oude barrels in onze tuin parkeert en altijd onder de olie zit’?

Corvette C7 Callaway AeroWagen is een verhuisauto

Is rationele beredenering het enige dat staat tussen jou en een Corvette C7? Dan mag je nu door het nog-niet-verlengde dak gaan. Het Amerikaanse Callaway maakt de Corvette in één klap de meest praktische supercar die je kunt kopen. Inderdaad, een Corvette Shooting Brake! Ga maar alvast oefenen: ‘Schat, ik wil een Corvette C7 Callaway AeroWagen’.

Skoda Octavia RS 245 is de krachtigste Octavia

De nieuwe Octavia RS is net zo krachtig (230 pk) als de oude topversie. Daarom kwam in Tsjechië ineens een vacature vrij voor Directeur Boetes Verzamelen. De Skoda Octavia RS 245 komt die functie vervullen. Het is de krachtigste Octavia die Skoda ooit bouwde (in massaproductie). Dit was het belangrijkste autonieuws van 3 februari 2017
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie