Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is het autonieuws van 31 januari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt.

Dit is de laatste Rolls-Royce Phantom

Je kijkt nu naar letterlijk de allerlaatste Phantom van de huidige generatie. Het nou-oké-was-gezellig-groeten-thuis-model heeft een langere wielbasis en gaat naar een gerenommeerde en uiteraard anonieme verzamelaar.

Gelekt: nieuwe Seat Ibiza wint het b-segment

e nieuwe Seat Ibiza is als een softijsje: hij is voortijdig gaan lekken, maar smaakt daarom niet minder goed

Audi A8 drukt Renault Mégane van de weg in Nederland

We maken vaak grappen over asociale Audi-bestuurders, maar dit gaat wel erg ver. Een zwaar opgefokte A8-rijder heeft op nieuwjaarsdag in zijn razernij een Renault Mégane van de weg gedrukt.

Porsche Panamera 4 E-Hybrid: 1e rij-indruk

TopGear reed met een vol opgeladen Porsche Panamera 4 E-Hybrid een dag door Zuid-Afrika – je moet toch ergens heen – om een eerste rij-indruk op te doen

Waarom gaat je auto automatisch weer op slot na 30 seconden?

Nee, je wordt niet gek. Je had inderdaad de auto van het slot gehaald met je afstandsbediening en je bent niet zo dement als je schoonmoeder. Waarom is je auto nu weer op slot? Simpel: als de deuren niet geopend zijn, gaat je auto automatisch weer op slot na 30 of 60 seconden.

Moet dit de nieuwe helm van Lewis Hamilton worden?

Lewis Hamilton vraagt het internet een nieuwe helm te ontwerpen. Je kunt raden wat er dan gebeurt… Dit was het belangrijkste autonieuws van 31 januari 2017
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie