Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is het autonieuws van 8 februari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt.

De meest aantrekkelijke auto voor mannen en vrouwen

Lees hier welke auto’s het meest aantrekkelijk zijn voor het andere geslacht

De 10 snelste viercilinders ter wereld

Alleen door allemaal een viercilinder te gaan rijden, redden we de ijsberen op de Noordpool.

Forza Motorsport fopt nieuwszender

Een pijnlijke misser in Brazilië. Een nieuwszender vond beelden op het internet van een limousine die achteruit over een circuit drift. De nieuwszender dacht dat het hier ging om geavanceerde rijtrainingen voor de chauffeur van Donald Trump. In werkelijkheid zijn het beelden uit Forza Motorsport 6.

Audi Q7 Polizei vangt tuig op Vossen-velgen

We zijn gek op incongruentie. Een politieauto met tuning? Waanzin! Toch doen die malle makkers in Duitsland het gewoon. preview

Max Verstappen in actie zien tijdens Familie Racedagen

Zet dit alvast met koeienletters in je agenda: 20 en 21 mei komt Max Verstappen naar Circuit Park Zandvoort voor de Familie Racedagen van Jumbo.

Renault Mégane RX is een koolstofvezel schoonheid

Deze koolstofvezel schoonheid luistert naar de naam Renault Mégane RX. De performancetovenaars van Prodrive, bouwen het rallycross-monster voor coureur Guerlain Chicherit. Verliefd geworden op het uiterlijk? Wacht maar tot je het karakter van deze schoonheid leert kennen. Dit was het belangrijkste autonieuws van 8 februari 2017
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie