Ben je al geweest en wil je nog even nagenieten? Moet je nog gaan en wil je nog iets enthousiaster worden? Of was je niet van plan om te gaan en moeten we je even van gedachten laten veranderen? Check dan hier het beste van de International Amsterdam Motor Show.

Voor het eerst sinds jaren vult de beursvloer van de Amsterdam RAI zich weer met fijn autospul. En geen stoffige leaserommel – louter spectaculaire auto’s. Bijvoorbeeld alle generaties van de Nissan GT-R. Of een rits rode en onbetaalbare Ferrari’s. Grote dingen uit Amerika. Kleine dingen uit Japan. Gele supercars. Driftende dingen. Alles.

Je kunt nog tot 2 april terecht op de International Amsterdam Motor Show. Kaarten koop je hier. Oh, en loop ook zeker even langs de stand van TopGear om jouw circuitdag op de Nürburgring met twee Quadrifoglio-modellen te bemachtigen.

Een kleine rondleiding van de International Amsterdam Motor Show

Foto’s via onze collega’s bij JFK

Advertentie

Reacties

  • Haye Mellema heeft op 1 april 2018 geschreven:

    Goed filmpje XD, ik vond het ook cool, al die dikke auto’s, alleen jammer dat er geen auto’s werden onthuld en dat er van sommige auto’s wel 3 stonden… Ging later nog karten, zag ik ook een dikke blauw-metallic-matte Ferrari, dat geeft toch wel meer een kick, als je een supercar in ‘het wild’ ziet hoor… Ook jammer dat het zo druk was dat je soms de auto’s gewoon niet meer kon zien… Driftdemo was wel leuk om te zien, heb nog steeds oorpijn! Oh ja, ik wilde ook foto’s maken met m’n camera, had ik er 3 gemaakt, zegt ‘ie: ‘Uw geheugen is vol.’ Word ik toch wel pissig van, maar hé, gelukkig hebben we de mobiele telefoon nog!

    Reageer
  • Ruben A heeft op 31 maart 2018 geschreven:

    Ben gisteren geweest met mijn oude heer. Alleen sport- super- en hypercars (en oldies natuurlijk)…. Het was klein dit jaar(!)

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie