Herinner je je Michael Fux nog? De ondernemer met een voorkeur voor excentrieke ontwerpen. Hier kun je een deel van zijn (voormalige) autocollectie bekijken. Het zal je dan ook niet verbazen dat zijn smaak nog hetzelfde is. Aan het einde van de zomer in 2020 bestelde hij een Hispano Suiza Carmen Boulogne. Die is nu geleverd.

Fux is de eerste eigenaar van één van de 19 exemplaren van de elektrische hypercars met ruim 1.000 pk. De auto heeft een paar unieke elementen, zodat je niet vergeet welke Hispano Suiza van jou is. De kleur die je ogen doorboort is Ocean Song Rose, of gewoon paars in de volksmond. Deze Carmen krijgt een contrasterende, zwarte grille, gepolijste aluminium velgen, en Birkigt White details die doorlopen tot in het interieur.

‘We zijn trots om deze unieke versie van de Hispano Suiza Carmen Boulogne aan onze eerste klant in de Verenigde Staten te leveren,’ zegt Hispano Suiza voorzitter Miguel Suqué Mateu. ‘Doordat we dit op het Amelia Island Concours d’Elegance kunnen doen, kunnen we gelijk laten zien wat we kunnen bereiken.’

De CEO Martinez Campos voegde daaraan toe: ‘Ik wil het hele team, en vooral de designafdeling, van Hispano Suiza bedanken. Ze hebben een geweldige prestatie geleverd waardoor meneer Fux de auto van zijn dromen kan rijden.’ We hopen dat deze Carmen Boulogne onze dromen voorlopig met rust laat.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie