Vraag het Honda en ze zullen je vertellen over een eenvoudig en geavanceerd (contradictio in terminis?) design. Het is lastig om geen eerste of tweede generatie Honda Civic (1972-1983) in de Honda Urban EV Concept te herkennen. Niets om je voor te schamen, Honda. Het koddige elektrisch karretje steekt naast de Honda Jazz zelfs nog 100 millimeter minder ver uit. Schattig. Volgens Honda passen er zelfs nog vier mensen in. Beter is het om gewoon vier hamsters op de achterbank te plaatsen om het accupakket op te laden. Hopelijk gaan ze dan niet op je houten interieurbekleding knagen. Een tip: kijk niet te lang naar de voor- of achterkant, want dan ga je er dwaze of verveelde emoticons herkennen. Honda noemt de Urban EV Concept ‘niet zomaar een verre toekomstvisie’; een productieversie verschijnt in 2019.
Advertentie

Reacties

 • i-dtec3 heeft op 16 september 2017 geschreven:

  Ik ben ontroerd.
  En ik huil vaker van emotie als iets mij echt raakt.

  Mijn autopassie begon ermee, en de sympatie is sterk. Ik ben daarom moeilijk in een andere auto te krijgen als het geen Honda is. Alleen Porsche krijgt het voor elkaar mij te kapen, want een Porsche 911 gt3 staat hoog op mijn verlanglijstje.
  En tot nu toe is iedere autowens uitgekomen. Een Porsche boxster kan ik al zo kopen als ik wil, maar ik wil toch liever een 911 of cayman.

  Waarom bijde automerken op 1 staan is omdat zij simpelweg de beste technologie in huis hebben. Ok, Mercedes en Toyota zijn ook erg sterk. Het is dat Honda en Porsche mijn hart weten te raken.

  Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie