De Honda Urban EV Concept was zonder twijfel het guitigste autootje op de IAA in Frankfurt vorig jaar. Het doel van Honda was uiteraard een knipoog naar de eerste en tweede generatie Civic, maar jullie zagen er eerder een Golf 1 in. Linksom of rechtsom: Honda raakte de juiste snaar met het retro-modelletje. En iedereen wil er eentje hebben.

Goed nieuws dus: Honda komt volgend jaar met een productieversie. Details over het vriendelijke rakkertje zijn nog niet bekend, maar als we voorzichtig wat voorspellingen mogen doen: kleinere velgen, echte spiegels, geen display in de grille, normale lampen en waarschijnlijk geen A-klasse-interieurscherm.

En als we onze wensen mogen opdringen, mogen we dan een potente elektromotor (laten we zeggen 200 pk), een acceptabele actieradius (bwoah, 500 kilometer?) en een gunstig prijsje (25.000 euro, praten we nergens meer over)?

Advertentie

Reacties

  • Brambo heeft op 6 augustus 2018 geschreven:

    Ik zou graag spiegels zien. Een gewicht van 750kg met 150pk. carbon ceramics, recaro kuipjes en een 15″ scherm met resolutie ~4k. En android auto natuurlijk 🙂 En mogen we ook gewoon weer een grill (ook al heeft ie geen functie)

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie