De huizenprijzen groeien nog explosiever dan de situatie in huis na de vragen ‘Goh, ben je aangekomen?’, ‘Wanneer was onze trouwdag ook alweer?’ of  ‘Wist je dat je best op je moeder lijkt als je zeurt?’. Het duurt niet lang voordat je beter in je auto kunt gaan wonen.

Of je zoekt het verderop. Voor omgerekend 2,6 miljoen euro koop je de lap grond in het toepasselijk genaamde Noord-Ierse Moneymore. Wat in de huidige huizenmarkt een schijntje is.

Kartbaan, helikopterplatform én barbecue

Zeker als je weet dat je bij dit stekje een eigen kartbaan mét een helikopterplatform krijgt. Oh, plus een binnenzwembad en een sauna, mocht je dat nog interesseren. De kartbaan is uitgerust met meetsystemen om rondetijden te checken en er is sleutelplek voor de karts.

Met vijf slaapkamers kun je al je vrienden uitnodigen voor het beste weekend ooit. En het weekend daarop weer. En het weekend daarop weer. Bovendien kost de hypotheek zo’n 8.400 euro per maand. Verhuur de baan zo nu en dan, en je woont gratis.

Een uitgebreid beveiligingssysteem zorgt er ook voor dat je jouw auto’s veilig kunt parkeren. En: niemand houdt jou nu tegen om met je auto’s de kartbaan te betreden. Het is van jou, wie houdt je tegen?

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie