Woorden waarvan je dacht dat je ze nooit zou zeggen: ‘Zullen we naar Rotterdam verhuizen, schat?’ Door dit droomhuis in Rotjeknor flappen ze ongecontroleerd uit je smikkel. En hoe kan het ook anders: een ondergrondse garage, een draaiplateau én een autolift. Hang sfeerverlichting in de lift en je hoeft nooit meer naar de Efteling voor de droomvlucht.

Je moet je best doen om door de troep heen te kijken, maar gebruik je fantasie even. Jouw vier favoriete auto’s opgesteld en klaar om te gaan. Links misschien een klein barretje en een dikke sofa. Daar rechts van twee Playseats met jouw favoriete console om op regenachtige dagen binnen te kunnen gamen. Even de tegels vervangen door zwarte exemplaren en de verlichting aanpassen en je hebt de garage van Batman.

Waar moet het bed, dan?

Oh, en er zit ook nog een huis bij de koop. Het huis kenmerkt zich door een eigen hamam en zelfs een wijnkelder. Handig als je nog iemand anders moet overtuigen. Slapen doe je in een van de drie slaapkamers en er zijn zelfs drie badkamers. Geen idee wat je met zoveel badkamers moet. Op een gegeven moment ben je toch gewoon schoon? Buiten kun je je Riva-bootje aan de steiger hangen of gewoon genieten van het uitzicht.

En wat kost dit droomhuis?

Als je de hele garage wilt gebruiken, mag je 2.950.000 euro aftikken. Heb je maar de helft aan ruimte nodig? Doe niet zo raar. Goed, dan kost het je 2.500.000 euro.

Maak je de oversteek naar Roffa? Dan hebben we ook gepast vervoer voor je. Of eigenlijk gepantserd. Lekker makkelijk scoren met stereotypen.

Reacties

  • Chris heeft op 5 december 2018 geschreven:

    Ziet er best aardig uit van binnen, maar 2,5 miljoen? Daar kun je bij mij een droomhuis voor bouwen of kopen met hectares grond en een garage voor veel meer auto’s.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)