Leuk voor op je bucketlist: huur iets onzinnigs. Niets vinden lokale bestuurders lekkerder, immers, dan een Hertz-sticker op de achterkant in combinatie met een klein beetje twijfel. Wat dacht je van een Ford Mustang in New York City? Een e-Méhari op Ibiza? Een astmatische oude Ferrari in Rome?

Ze zullen je in situaties verzeild doen raken waarover je je kleinkinderen later zult vertellen – hoe je uren op het politiebureau zat om aangifte te doen, hoe je nu nog afbetaalt voor het huren van die auto, hoe je huwelijksreis in het water is gevallen. Heerlijk. Het zijn de situaties waar je nog net niet al je nagels hebt afgebeten, maar wel de situaties die je nooit zult vergeten. Dus doe eens gek en huur bij je volgende vakantie maar iets geks.

Duidelijk is dat je om in Londen te rijden een rechtsgestuurde auto moet huren (wat je echt eens zou moeten doen), zodat je in totale verwarring op rotondes af zult gaan en erachter zult komen dat het echt minder lekker schakelt als de eerste versnelling ineens het verst van je afzit. Lachen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)