UPDATE 2:

Geen extra info, maar wel een foto van de definitieve auto. En daar doet Hyundai zelf precies een week over. Het kan toch zoveel efficiënter! Maar de introductie zal geen vertraging oplopen, de auto wordt in het najaar in de showroom verwacht.

*******************

Gisteren na het ontvangen van de teleurstellende foto van alleen het typeplaatje van de nieuwe Hyundai ix35 meteen ons beklag gedaan bij de importeur. En tot onze grote verbazing zojuist in onze mailbox twee renderings die al een veel completer beeld scheppen! Maar het is en blijft natuurlijk de productieversie van de ix-onic concept.

*******************

We moeten het vooral met wat cijfers doen, want ook al zijn overal op het net de spionfoto’s van de nieuwe Hyundai ix35 te vinden, het merk zelf scheept ons af met slechts het typeplaatje van de opvolger van de Tucson.

 
Op de IAA is de auto in vol ornaat te zien. Het model is nogal gegroeid, 85 mm in lengte, 20 mm in breedte en ook kwam er 10 mm in wielbasis bij. Tegelijk is de ix35 30 mm lager dan de Tucson, dat is immers de trend in SUV-land. De vormgeving kwam tot stand in het Duitse designcentrum van het merk, maar daar moeten we dus nog even op wachten.
Advertentie

Reacties

Advertentie