Dit is de Volkner Mobil Performance. Vanbuiten is het niet bepaald een schoonheid, maar vanbinnen wel. En dat is het enige wat écht telt, toch? Deze camper bevat een super deluxe woon-, bad- en slaapkamer, plus een keuken. Oké, dat is een soort van de norm voor campers. Maar het is niet echt normaal om er een volledige garage in te hebben, of wel? Want dat heeft deze camper namelijk ook: een garage met plek voor één auto.

Laadruimte

Oké, je moet er geen Lamborghini Urus of iets soortgelijks in willen plaatsen, maar zoals je ziet past een BMW i8 of andere lage (sport)auto prima. Via een soort hydraulische plaat schuif je je meest geprezen bezit er zo in. Die komt vervolgens in een laadruimte terecht, op de plek waar iedereen tijdens schoolreisjes altijd z’n tas moest bewaren.

De Volkner Mobil Performance is twaalf meter lang en tweeënhalve meter breed. Dus de camper heeft genoeg ruimte om bijvoorbeeld comfortabel naar de Nürburgring te rijden. Daar kun je je supercar uitladen, paar rondjes rijden en vervolgens weer lekker naar huis gaan.

Wat kost zo’n camper?

De Performance van 12 meter kost je 1.240.000 euro zonder opties. Je mag dan kiezen uit een Volvo-motor met 460 pk of een Mercedes-motor van 430 pk. Volgens Volkner kun je een Porsche 911, een Mercedes C-klasse Cabriolet, een Mini en de meeste Ferrari’s in kwijt.

Reacties

  • Toon heeft op 29 september 2021 geschreven:

    I built a, camper incl. Garage for a smart. I think its gonna be a big success.

    Reageer
  • Thomas heeft op 20 februari 2021 geschreven:

    Dit is een geweldig exemplaar

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear