Oké, dus je bent een dame met een Porsche Cayenne. Je haast je om je man bij de lokale pub op te halen. Je wilt immers niet dat hij daar al te lang blijft rondhangen, met al dat bier en sport op tv en zo. Dan is het logisch dat je, als je een paar auto’s op een b-weg tegenkomt, vlak voor een blinde bocht denkt: die ga ik eens even allemaal tegelijk inhalen.

Geen handige zet, mevrouwtje. Op de andere rijbaan nadert namelijk een Skoda Octavia RS. Gelukkig met een alert persoon achter het stuur (volg ze, die Skoda-rijders). Ook de Citroën-bestuurder die je net inhaalt, is van het oplettende type. Een geluk bij een ongeluk. De weg is eigenlijk maar nét breed genoeg voor twee van de drie.

Dus je hebt net twee mensen de stuipen op het lijf gejaagd. Je hebt mogelijk een paar auto’s beschadigd. Dan is het prettig als je even stopt. De Cayenne lijkt in eerste instantie door te rijden, maar gezien de informatie die de dashcam-filmer op YouTube geeft – dame, slippers, man in pub –  gaan we ervan uit dat er even verderop excuses werden gemaakt.

Bekijk hoe je niet moet inhalen

EDIT: Video is verwijderd 🙁

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)