Het uiterlijk van de Volkswagen Golf 8 zal, net als de voorgaande generaties dat deden, een doorontwikkeling zijn op het vorige model. De evolutie-strategie werkt al jaren uitstekend voor de broodwinner van het merk en logischerwijs stopt VW er niet mee.

Het interieur is een ander verhaal, want daar belooft VW meer verandering. Het interieur van de Volkswagen Golf 8 belooft een techfeestje te worden. Een ontwerper met knoppenallergie zorgde voor een anti-allergene omgeving door de meeste functies in aanraakschermen te verstoppen. Vegen, knijpen en tikken is het devies.

En daar zit het probleem: de ontwikkeling van het nieuwe interieur van de Volkswagen Golf 8 loopt niet vlekkeloos. Het Duitse Spiegel meldde al eerder dat de introductie van juni naar het einde van het jaar werd verplaatst, maar deze deadline wordt ook niet gehaald voor het interieur volgens Automobilwoche. Verder uitstellen doet VW echter niet.

Wat doen ze dan met het interieur van de Volkswagen Golf 8?

Geen dashboard dan maar? Nee, maar bij de introductie zal het interieur van de Volkswagen Golf 8 niet direct NASA jaloers maken. De eerste 10.000 modellen krijgen de nieuwe opties nog niet en zijn dus instappers. Het met techniek doordrenkte interieur volgt dan later pas, volgens Automobilwoche.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie