We maken er geen gewoonte van om voor elke nieuwe auto van elke willekeurige internetbekendheid een artikel te maken. Behalve als het 1) iets bijzonders is, of 2) we er iets te veel moeite in hebben gestoken en het zonde is er niets mee te doen. In navolging van een anonieme tip van een man in een regenjas zijn we op onderzoek uitgegaan. Wat bleek? Het is niet zijn nieuwe auto.

Maar dat neemt niet weg dat de goudkleurige wrap van de Maserati Quattroporte ‘Scoopmobiel’ is verdwenen en de auto gewoon weer zwart is. Waarschijnlijk omdat de auto verkocht is of verkocht moet worden. Het kan ermee te maken hebben dat ie recentelijk vader is geworden.

Wat is de nieuwe auto van Joel Beukers?

In een andere Instagram-video zie je duidelijk het dashboard van een Maserati Levante en vervolgens zie je de SUV in de achtergrond van zijn sportschool staan. De Maserati Levante waarin hij rijdt is een V6 diesel met 275 pk. De nieuwprijs ligt rond de 130.000 euro. Dat is zo’n beetje de helft van zijn andere Scoopmobiel, de Lamborghini Huracán van 310.000 euro.

Volgens de kentekencheck staat de auto nog op naam van een bedrijf. Als het daadwerkelijk de nieuwe auto van Joel is, is hij nog niet gekocht. Misschien was het een proefrit en hebben we je tijd verspild. Maar als jij zo iemand bent die berichten leest over auto’s van internetbekendheden: was het dan echt waardevolle tijd?

De zwarte Maserati Quattroporte

A post shared by JOEL BEUKERS? (@joelbeukers) on

Maserati Levante

A post shared by JOEL BEUKERS? (@joelbeukers) on

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie