We kennen het probleem wel hoor. Je rijdt in je hot hatchback met een overdaad aan vermogen en je vraagt je af: ‘Zie ik er wel genoeg uit als een petjesdragende hooligan? Krijgen oude vrouwtjes wel de rillingen van me?’ Logisch, want je hebt natuurlijk wel een imago dat je hoog moet houden. Mocht je erg onzeker zijn over je voorkomen, dan helpt JE Design je uit de brand.

Er bestaat natuurlijk geen probleem dat een goede bodykit voor de Cupra 300 niet kan oplossen. Bredere wielkasten, agressieve voorbumper en aangepaste luchtinlaten. Je kent het riedeltje waarschijnlijk wel, als je vaker op deze website te vinden bent. Maar daar houdt het niet op. Je krijgt namelijk ook een achterspoiler die je zelf op verschillende standen kunt zetten. Dit zijn Highspeed, Race en Race +. Die laatste is gemaakt om snel naar de Plus te rijden, denken we.

De ophanging is ook maar gelijk 20 millimeter lager gezet, zodat je auto goed past bij je trainingsbroek die op half zeven hangt. En je krijgt meteen nieuwe 19-inch wielen die de dikkere wielkasten beter vullen. Wil je ook nog sneller gaan? Je kunt bij JE Design ook aankloppen voor een topsnelheid van 285 km/u in plaats van de standaard 250 km/u.

Als je voorbijrijdt in je Cupra 300 met bodykit kunnen mensen natuurlijk ook simpelweg de andere kant op kijken. Om te voorkomen dat je niet opvalt, heeft JE Design een andere uitlaat onder de hot hatch gezet. Als je deze in de Cupra-modus zet, móeten alle nette mensen wel afkeurend naar je kijken. Waarom voelt het toch zo goed om fout te zijn?

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie