Autofanaten doen er goed aan om dit jaar op vakantie te gaan naar Amerika. Vanaf midden oktober kun je in een aantal Amerikaanse steden een speciale Hertz Camaro ZL1 of Hertz Camaro SS huren. De auto’s zijn uitgerust met een zwart-geel kleurenschema, speciale wielen en een interieur dat volledig gedecoreerd is naar het meest succesvolle NASCAR-team. Er worden in oktober 224 speciale Camaro’s over vliegvelden in Amerika verdeeld. Hertz werkt samen met Hendrick Motorsports om dit mogelijk te maken.

Slechts 24 van de 224 zijn een Camaro ZL1

De Chevrolet Camaro ZL1 haalt zijn bijzonder smakelijke 750 pk uit een 6,2-liter V8-motor. De auto is ook uitgerust met een Callaway supercharger en een aantal op maat gemaakte onderdelen van Hertz. Het meest bijzondere aspect van de auto zijn waarschijnlijk de hoofdsteunen. Die zijn gesigneerd door een coureur van Hendrick Motorsports, William Byron. Van de 224 auto’s die Hertz gaat maken, zijn 24 een ZL1.

Het broertje van de Camaro ZL1, de Hertz Chevrolet Camaro SS, komt in een oplage van, nou ja, 200 exemplaren dus. Deze is wel wat minder snel dan de ZL1. Hij heeft ook een 6,2-liter v8 motor, maar niet meer dan 480 pk – waar je eigenlijk niet over mag klagen. Deze Camaro is wel uitgerust met 20-inch zwarte wielen en een Performance Upgrade Package. Ook deze Camaro’s krijgen ook de gesigneerde hoofdsteunen.

Hertz en Hendrik Motorsports

‘We zijn erg blij dat we samen kunnen werken met Hendrik Motorsports om deze Hertz Camaro’s mogelijk te kunnen maken’, zegt de Senior Vice President van Hertz, Jayesh Patel. ‘Beide voertuigen leveren een krachtige en opwindende rij-ervaring en we kunnen niet wachten om dit te delen met onze klanten. Dus, tijd om een nieuwe roadtrip door Amerika te plannen?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)