De technische ontwikkelingen gaan zo razendsnel tegenwoordig dat ambachtslieden creatief moeten zijn om hun carrière te redden. Wat denk je bijvoorbeeld van de toekomst van uitlaatspecialisten? Een van die specialisten is Borla. Gelukkig gaan zij niet bij de pakken neer zitten en ze bouwden een ‘uitlaatsysteem’ die je Mustang Mach-E als een echte V8 laat klinken.

Op de SEMA-beurs is het systeem van Borla te bewonderen. Het geluidspakket omvat een speaker, versterker, bedrading en processor. Die processor zorgt ervoor dat het geluid overeenkomt met de beweging van het gaspedaal. In een app pas je het geluid aan. Daarbij kun je kiezen uit de V8 van drie verschillende auto’s: Chevrolet Camaro, Corvette C8 en Fords eigen Shelby Mustang GT500.

Borla is bezig met andere geluiden

Naast de achtcilinders wil Borla ook nog andere geluiden aanbieden: ‘We werken nu samen met geluidsspecialisten om geluiden te maken die helemaal niks met verbrandingsmotoren te maken hebben.’ We hopen op het geluid van de zwevende auto uit The Jetsons of dat van de Millennium Falcon. Andere suggesties zijn natuurlijk van harte welkom.

Lees ook: Deze Nederlandse Tesla heeft uitlaten en produceert ook geluid

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie