(advertorial)

Hoera! Mini mag dit jaar 60 kaarsjes uitblazen. Al vanaf het eerste kaarsje is Mini een iconisch, eigenzinnig merk dat één en al karakter uitstraalt. De auto’s zijn dan ook inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Om de verjaardag van dit icoon te vieren heeft Mini jouw hulp nodig. Het merk is namelijk op zoek naar Mini’s van elk jaar tussen 1959 en 2019. Als jij de trotse eigenaar bent van een Mini kun je je opgeven om de line-up compleet te maken.

Je hoeft alleen maar even het bouwjaar van jouw Mini aan te geven en wanneer je beschikbaar bent. Vervolgens zorg je dat je auto goed glimt en rijd je naar Eindhoven. Daar zal jouw auto de ster zijn in een fotoshoot en komt hij in een gave film waarbij elke Mini in de loop van de jaren te zien is. Om een idee hiervan kun je alvast even het filmpje hieronder bekijken.

Als je graag meedoen aan deze ode aan je favoriete merk, kun je je hier opgeven. Uiteraard krijg je naderhand de foto’s en het filmpje toegestuurd.

Mini 60 years Edition

Mini feest trouwens tussen de fotoshoots nog vrolijk verder door een speciale editie op de markt te brengen. De MINI 60 Years Edition: een exclusieve uitvoering van de 3-deurs en 5-deurs. Een hele speciale auto met ook nog eens tot 6.165 euro voordeel. Ontdek ‘m nu bij de dealer.

Geef jouw auto op om de verjaardag van Mini te vieren

Advertentie
Meer

Meer van TopGear

Advertentie