(advertorial)

Als we het afgelopen jaar iets hebben geleerd, is dat je ook in Nederland van prachtige natuur kunt genieten. Pak eens de auto en ontdek de prachtige parken en andere mooie plekjes die Nederland te bieden heeft. En als je dan op pad bent, hoef je ook niet meer te reserveren voor een afspraak bij een overvol restaurant. Met de meeneembare Carlo Tafel BBQ van Barbecook heb je altijd jouw kleine restaurant in de auto liggen.

De Carlo Tafel BBQ werkt met een combinatie van batterijen en houtskool. Oh ja, en uiteraard moet je ook niet een paar aanmaakblokjes vergeten. De barbecue heeft een bakje waarin je de aanmaakblokjes en het houtskool kan plaatsen. Als je de blokjes aansteekt, doe je het bakje dicht en vervolgens doet de Carlo de rest. De batterijen die eerder genoemd werden zijn namelijk voor de elektrische ventilator. Die zorgt namelijk dat er genoeg zuurstof in het bakje wordt geblazen, zodat je niet als een bezetene boven je barbecue hoeft te wapperen. Je kunt gewoon met een knop instellen hoeveel zuurstof er in het bakje geblazen moet worden en daarna lekker achterover zitten en wachten totdat jouw diner gaar is.

Ook als je met het hele gezin in je stationwagen door het land aan het toeren bent, is de Carlo Tafel BBQ ideaal. De barbecue heeft namelijk omhoogstaande randen en de buitenkanten worden niet heet. Handig voor de nieuwsgierige kinderen. Zo zijn kipvingers de enige vingers die nog gaar worden op jouw barbecue. Als de barbecue afgelopen is, neem je de Carlo weer makkelijk mee in de bijgeleverde draagtas waar jouw barbecue perfect in past.

Ben je vervolgens weer huiswaarts gekeerd? Dan demonteer je eenvoudig alle onderdelen van de barbecue. De meeste onderdelen kunnen in de vaatwasser, dus daar heb je helemaal geen omkijken naar. Als je er deze zomer dus lekker op uit wilt gaan, is de Carlo Tafel BBQ een must-have. Je bestelt hem hier voor slechts 139 euro op de website van Barbecook.