Een tijd geleden schreven we over een BMW i8 met airride en die zag er al vrij dik uit. Dit is nog een stapje verder, en patseriger. Maak kennis met deze Audi A3 met Bentley-velgen én op airride. Hoe iemand die dingen ooit heeft weten te combineren, is ons een raadsel, maar het werkt. Soort van.

Deze Audi A3 is in de basis geen bijzondere auto, maar hij is wel bijzonder gemaakt. Onder de motorkap ligt een 1,8-liter viercilinder TFSI-motor. Deze is echter licht gekieteld, waardoor hij nu 250 pk heeft. Verder beschikt hij over een B&O-geluidsinstallatie, een panoramadak en natuurlijk airride. Allemaal elementen die de auto erg aantrekkelijk maken, al valt er over smaak natuurlijk altijd te twisten.

A3 met Bentley-velgen

Dan de velgen. De eigenaar van deze auto heeft de A3 opgedirkt met werkelijk (op zichzelf) prachtige Bentley-velgen die zo ver in de wielkasten verstopt zitten dat je ze bijna niet meer ziet. Of je de combinatie van een A3 met deze velgen mooi vindt, moet je zelf beoordelen, maar het is wél gedurfd. Verder is alles uitgevoerd in S-line; het stuur, het interieur- en exterieurpakket, de sportstoelen en noem maar op, voor de sportieve look. Om het af te maken, is hij vanbinnen afgewerkt met alcantara.

Wil jij deze A3 met Bentley-velgen hebben? Hij kost 33.950 euro. En dan heb jij een Audi, die voor een deel Bentley is.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie