Ben jij van gezond Nederlands formaat en gecharmeerd van de oorspronkelijke Fiat 500? Dikke pech, je bent te lang. Zit voor geen meter. Of je moet het winnende bod plaatsen op deze Fiat 500 Limousine, gebruikt door Ben Stiller en Owen Wilson in de film Zoolander 2.

Hoe bouw je een Fiat 500 Limousine?

Simpel, je maakt een mooie combinatie van een Fiat 500 Giardiniera en een Fiat 500 F. En die combinatie brengt deze speciale auto op een lengte van ongeveer vier meter. Hij was ooit wit, maar voor de film kreeg de lange 500 een nieuwe blauwe lak.

Hoeveel gaat het me kosten?

De schatting van de veilingmeester is ongeveer 45.000 tot 58.500 euro. Het huidige bod staat overigens maar op 21.000 euro, dus ongeveer gelijk aan de gemiddelde Fiat 500. Wij zouden wel weten welke wij dus zouden kiezen voor dat geld…

De Fiat 500 Limousine kan worden bekeken en opgehaald in San Salvo, Italië. Kun je hem direct terug naar Nederland roadtrippen. Dat moet tekkel-500 makkelijk halen; de getunede 700 cc-motor heeft er pas 2.000 kilometer opzitten sinds de restauratie.

Je hebt nog een paar dagen dagen om te bieden en moet maar even hard aan je cursus Italiaans werken, omdat alle papieren in het Italiaans geschreven zijn. Succes!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear