Volgens de advertentie van deze woning is het geluidsniveau ‘medium’ – we durven het te betwijfelen. Je kijkt naar een appartement (of eigenlijk meer een skybox met een bed en een badkamer) naast het asfalt van Charlotte Motor Speedway. Zowel vanuit de woonkamer als de slaapkamer kun je van de actie op het circuit genieten. We kunnen alvast verklappen dat het vooral NASCAR-auto’s zullen zijn die langs het raam denderen. Handig, want zo val je in de avond makkelijk in slaap en in de ochtend hoef je geen wekker te zetten (we beseffen dat deze logica niet waterdicht is).

Indeling en prijs van het appartement op het circuit

Maar goed, wat koop je eigenlijk? In totaal meet het appartement op het circuit 120 vierkante meter aan woonoppervlak, met in totaal twee slaapkamers en twee badkamers. Volgens de advertentie kun je zelfs vier auto’s kwijt. Voor het laatst wisselde de bewoonbare skybox in 2012 van eigenaar voor 600.000 dollar, en nu staat het optrekje te koop voor 575.000 dollar. Naast een hoop oud meubilair is de box voorzien van een bar om je gasten van de nodige verfrissingen te bedienen.

Met het hele coronagedoe is de kans aanwezig dat nog aardig wat races op de Charlotte Motor Speedway zonder publiek zullen plaatsvinden. Het optrekje kopen en verhuren tijdens races kan een lucratieve bezigheid zijn. Plus: in de weekenden dat je zelf wilt racen, hoef je niet na de laatste ronden nog naar huis te rijden. Het appartement op het circuit staat overigens al meer dan 600 dagen te koop, dus misschien kun je iets van de prijs af praten.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie