Bewaar dit artikel even goed. Mocht je ooit thuis gezeur krijgen dat er te veel autospullen in huis staan, dat er te veel pakketjes met onderdelen komen of dat de garage nu wel érg vol staat, dan is dit het ultieme bewijs dat het bij jullie allemaal nog wel meevalt. Het kan erger, veel erger. Wat dacht je van een volwaardig autoproject in de woonkamer van een huis? Kijken we hier naar de Vrijgezelste Persoon ter Wereld óf de Meegaandste Partner Ooit?

Nee, de auto in de woonkamer is het gestrande project van Wilco – en het ligt net eventjes anders. Deze Chevrolet Malibu uit 1964 staat al zo’n anderhalf jaar in een woonkamer niets te doen. ‘Ooit ben ik aan het project begonnen toen ik nog veel vrije tijd had’, zegt hij tegen TopGear. ‘Nu heb ik er geen tijd meer voor en is hij gestrand, net als menig ander project.’

Wat doet een autoproject in de woonkamer?

Maar wat doet de auto dan in hemelsnaam in de woonkamer? Voor het antwoord moeten we een paar jaar terug in de tijd, toen Wilco nog bij zijn ouders woonde. Hij wilde op zichzelf gaan wonen, maar kon niets vinden. Dus besloot hij de schuur naast zijn ouderlijk huis te verbouwen en te voorzien van een woonkamer, keuken en badkamer. Zo kon hij toch een beetje ‘uit huis’.

Aangezien hij nu niet meer in de schuur woont, besloot hij om zijn project er te parkeren. ‘Daar staat hij schoon, droog en warm. Ik kon hem zo naar binnen rollen via de tuindeuren’, zegt hij. Waar Wilco nu zelf woont? Weer in het huis van zijn ouders, al wonen zij er zelf niet meer.

Zo belandde de klassieke Chevrolet Malibu dus in een woonkamer. Mocht je interesse hebben in het project: de auto zou voor 97 procent compleet zijn. Het chassis is al klaar, alleen de carrosserie heeft nog wat werk nodig, en een spuitbeurtje. Voor 4.500 euro kun je de Chevy uit zijn toch wel uitzonderlijk comfortabele situatie redden.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie