De bekendste Chiron van Nederland? Wellicht. Al zijn de woorden ‘bekend’ en ‘Chiron’ uiteraard onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is makkelijker om onbeschoten langs de kunst van Somalië te varen dan met een Bugatti door Nederland te rijden zonder op Instagram te belanden. Het is best knap hoe snel autospotters soms ter plaatse zijn. De veelvuldig gespotte Bugatti Chiron van Jeroen van den Berg kan nu van jou zijn. De uitstekende reden waarom hij hem verkoopt, lees je hier.

Carlink, het bedrijf van Jeroen, biedt de bijzondere Bugatti Chiron aan. De neus van de auto is buskruit-zwart en de dikke bips van de auto is groen koolstofvezel. De onderkant van de achterspoiler is rood. De binnenkant is minstens zo bijzonder, met zwart en groen leer en camouflageprint in de deuren. Het interieur is geïnspireerd door het werk van Andy Warhol. Carlink noemt het zelf ‘zonder twijfel de mooiste Chiron op de markt’.

De Bugatti Chiron van Jeroen van den Berg legde pas 3.500 kilometer af sinds februari 2019, toen de auto op kenteken kwam. Volgens de gegevens van de RDW is het trouwens een leaseauto, wat het waarschijnlijk de duurste leaseauto van Nederland maakt. De prijs inclusief BPM en BTW was twee jaar geleden 3.383.191 euro. Hij staat nu te koop voor 2.714.000 euro – maar waarschijnlijk is dat zonder de Nederlandse belastingen.

Bugatti Chiron Sport

Wil je liever iets meer spenderen, dan staat er ook nog een Bugatti Chiron Sport te koop bij dezelfde dealer. Deze is met 450 kilometer eigenlijk helemaal nieuw. Deze Chiron draagt klassiekere Bugatti-kleuren: French Blue Racing vóór met zwarte lak achter. Voor 3.750.000 euro neem je deze Bugatti mee naar huis.

Advertentie

Reacties

  • Onno heeft op 25 februari 2021 geschreven:

    Bugatti’s rollen uit de fabriek met 450km op de teller. De genoemde Bugatti is dus gewoon helemaal nieuw. Goeie deal!

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie