Het is weer tijd om de uitspraak ‘het is niet mijn smaak, maar wel respect voor het werk dat erin zit’ af te stoffen. Daarbij moet je deze Chevrolet Colorado in de juiste tijdsgeest zien. De Chevy begon zijn leven in 2005 als nietsvermoedende pick-up – in de tijd dat airbrush én airride nog helemaal de fecaliën waren. Het bedrijf Cool Cars Engineering toverde de pick-up om tot de lowrider die je hier ziet.

De Chevrolet Colorado Custom is echt gechopt

Vanbuiten valt de daklijn het meest op. Het is alsof iemand de auto in Photoshop tot roadster heeft omgetoverd met de polygonale lasso. Selecteren en deleten, in een rechte lijn. Het ziet er wat onwerkelijk uit. Een autodesigner zal er vast iets van vinden. De bodem van de laadbak is verwijderd, zodat je goed kunt zien hoeveel werk er in de achterophanging en de luchtvering is gestoken.

Het interieur is uiteraard helemaal aangepakt met gespoten delen, veel leer en nog meer speakers. In de jaren nul was je hier waarschijnlijk helemaal het mannetje (m/v) mee. Veilinghuis RM Sotheby’s is ervan overtuigd dat deze Chevrolet Colorado nog 40.000 tot 50.000 dollar gaat opleveren – dat is ongeveer 36.000 tot 42.000 euro. Bieden kan op 2 september op de veiling in Auburn, Indiana.

Advertentie

Reacties

  • Really heeft op 26 augustus 2021 geschreven:

    Echt een winnaar,ja van de categorie opperbagger dan hé

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie