Zeg nou zelf, dit maakt de agrarische driften in je los, of niet? Deze John Deere Chrysler Voyager kan heel binnenkort in jouw garage staan. De groen-gele MPV werd door een vriendengroep gebouwd voor de Budapest Rally, die eigenlijk voor 2020 gepland stond. Het was letterlijk hun mark, vertelt de verkoper aan TopGear: ‘Zelf werk ik bij een John Deere-dealer die ons wilde sponsoren als we de auto in John Deere-kleuren zouden spuiten. Dus zo gezegd, zo gedaan.’

Naast een vers lakje kreeg de Voyager een imperiaal, een led-bar, zwaailichten en een rij luchttoeters. Binnenin vind je een op maat gemaakte armsteun met extra accu’s en een versterker. Het zonnepaneel op de motorkap laadt de extra accu bij; de vrienden gebruikten ‘m voor een koelkast en een televisie. We zijn benieuwd of ze Dear John in de John Deere hebben gekeken. Het zonnepaneel is er inmiddels af, maar niets let je om dit zelf weer terug te plaatsen – misschien deze keer op het dak.

Wat moet de John Deere Chrysler Voyager kosten?

De auto staat op Marktplaats en wacht op een goed bod. De verkoper laat weten dat de auto ongeveer 2.500 euro moet opleveren. Het is daarmee ongetwijfeld een van de goedkoopste John Deere-voertuigen die je kunt kopen – perfect voor gieren. En dan loopt ie ook nog eens lekker goedkoop op LPG. De teller staat op 337.461 kilometer, maar de 2,4-liter viercilinder zou zonder enige moeite de 5.000 kilometer van de rally hebben doorstaan.

Reacties

 • PT driver heeft op 4 september 2021 geschreven:

  Tussenschot er in, omkeuren naar grijs kenteken, en je hebt er een leuke service wagen aan.

  Reageer
 • Maarten heeft op 1 september 2021 geschreven:

  Zo’n auto rijdt niet goedkoop op LPG… Kijk maar eens naar de wegenbelasting. En de 2.4 is eigenlijk net te klein. 3.3 is standaard.

  Reageer
 • Harry H heeft op 31 augustus 2021 geschreven:

  Dat hebben ze geweldig gedaan! Koopje, die is zo weg!

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)