Lamborghini geurstokjes vertellen een heel verhaal

Je kunt nu (voor veel te veel geld) een luchtverfrisser kopen van Lamborghini

Foto('s): LamborghiniLamborghini Geurstokjes
Foto('s): LamborghiniLamborghini Geurstokjes
Foto('s): LamborghiniLamborghini Geurstokjes
Foto('s): Lamborghini
Lamborghini Geurstokjes
Lamborghini Geurstokjes
Lamborghini Geurstokjes

Als we denken aan de geur van Lamborghini, dan moeten we denken aan een krachtige benzinegeur met rokerige tonen van Pirelli en een zweem van Brembo. Typisch niet geuren die je in je huis wilt hebben, of in ieder geval niet als het ligt aan de tweede naam onder de hypotheekakte. Daarom ging Lamborghini een samenwerking aan met Culti Milano om geurstokjes te ontwikkelen.

Lamborghini omschrijft de geur als een mix van grapefruit, bittere sinaasappel, bergamot en vetiver, die ‘samenkomen in een omhullende basis van cederhout en sandelhout’. Volgens het merk vertellen de Lamborghini geurstokjes een ‘verhaal van exclusiviteit, eigentijdsheid en energie’. Zeker, dat allemaal in één flesje van 500, 1.000 of 2.700 milliliter.

Wat kosten de Lamborghini geurstokjes?

Niet geheel verrassend zijn het andere prijzen dan je van Rituals bent gewend. Het goedkoopste flesje kost 90 euro, het flesje van 1.000 milliliter maakt je 125 euro armer en de grootste fles kost maar liefst 530 euro. Een hoop knaken om je toilet fris te laten ruiken, maar ze noemen de kopers niet voor niets ‘stinkend rijk’.

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken