Een wijze levensles, gratis en voor niets, van ons voor jou: kies een hobby die een tikkeltje onpraktisch is om te vervoeren en je kunt rationeel elke auto kopen die je wilt. Fietsen, bijvoorbeeld. Want de tweewieler past hoe dan ook niet in een praktische hatchback zonder de dakbekleding te beschadigen.

Als je ‘m dan toch op het dak moet monteren, kun je dat net zo goed bij een Lamborghini Huracán doen. En zo elimineer je elke praktische motivatie om voor een saaie auto te kiezen. Neem deze Lamborghini Huracán met fietsendrager in Helsinki. Het imperiaal verschafte de eigenaar zelfs de ruimte om een led-balk te monteren.

Een led-lichtbalk zou in ons hoekje van Europa louter een lifestyle-accessoire zijn, maar in Finland is het geen overbodige luxe. Buiten de steden zijn zeker niet alle wegen verlicht. En in de winter laat de zon zich bijna niet zien. Een setje verschijners is dus geen overbodige luxe.

De enige vreemde keuze voor Finland is dat het hier gaat om een Huracán RWD (Rear-Wheel Drive). Je zou in Finland verwachten (je weet wel, omdat sneeuw en heuvels) dat de eigenaar zou opteren voor een reguliere Huracán met vierwielaandrijving. Maar ach, als je toch onpraktisch bezig bent…

Bron: Autogespot.nl

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie