[tg_video]//www.youtube.com/embed/dnCi9WsheRA?rel=0[/tg_video]

Land Rover gaat het eens helemaal anders doen: van een enkel model verandert de iconische Discovery binnenkort in een complete autofamilie. De eerste nieuwe telg is zojuist in Parijs voorgesteld in de vorm van de Land Rover Discovery Sport.

Deze compacte offroader vervangt de Freelander en komt meteen goed beslagen ten ijs. Zo biedt de Discovery Sport plaats aan zeven personen (waarvan twee niet al te groot) en wordt hij uitgerust met een krachtige 2,0-liter turbomotor of een 2,2-liter turbodiesel. Verder kan er gekozen worden uit een handgeschakelde zesbak of een negentraps automaat, en tevens uit voor- of vierwielaandrijving.

Ben jij ook zo benieuwd naar de nieuwste Land Rover? Check de speciale website die Land Rover in het leven riep – compleet met fraaie foto's, uitgebreide video's en een configurator om alvast je eigen exemplaar samen te stellen – op newdiscoverysport.landrover.com/nl.

Nog beter: schrijf je nu in met het formulier hieronder om op de hoogte te blijven van het heetste nieuws omtrent de Land Rover Discovery Sport!

Advertentie
Advertentie