Bij het zien van een witte Porsche 911 Targa kun je als Nederlander maar aan één ding denken: de befaamde Alex-Porsches van de Rijkspolitie. De Targa’s van de politie waren wit met oranje vlakken op de neus en de deuren, en ze hadden een oranje zwaailicht en sirenes onder de voorbumper. Je hoeft dus niet veel aanpassingen te verrichten om van deze nieuwe Lego-kit een Nederlandse politie-Porsche te maken.

De Lego Porsche Targa is ook als Porsche 911 Turbo in elkaar te zetten. In het geval van de Targa kun je het dak opbergen in de bagageruimte. Bij de Turbo zit het dak vast, verdwijnt de kenmerkende achterruit en komt er een spoiler achterop. Helaas kun je met één kit niet beide auto’s bouwen. De Porsche 911 is 35,5 centimeter lang en 16 centimeter breed. De kit bestaat uit 1.458 stukjes.

Wanneer je aan het stuur draait, bewegen de voorwielen. De voorstoelen zijn zelfs kantelbaar om toegang tot de achterbank te verschaffen. Goedkoop is de kit niet: voor 129,99 euro ben jij de eigenaar van de Lego Porsche Targa of Turbo. Aan de andere kant mag je jezelf best trakteren vandaag: het is tenslotte internationale Lego-dag.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)