Lego Porsche Targa & Turbo is Alex in spe

Wie maakt er een Rijkspolitie-Porsche van?

Foto('s): LegoLego Porsche 911 Targa
Foto('s): LegoLego Porsche Targa Turbo
Foto('s): LegoPorsche 911 Turbo met boekje
Foto('s): LegoLego Porsche Targa
Foto('s): LegoLego Porsche 911 Turbo
Foto('s): LegoLego Porsche 911 Turbo
Foto('s): LegoLego Porsche 911 Targa
Foto('s): LegoLego Porsche 911 Targa
Lego Porsche 911 Targa
Lego Porsche Targa Turbo
Porsche 911 Turbo met boekje
Lego Porsche Targa
Lego Porsche 911 Turbo
Lego Porsche 911 Turbo
Lego Porsche 911 Targa
Lego Porsche 911 Targa

Bij het zien van een witte Porsche 911 Targa kun je als Nederlander maar aan één ding denken: de befaamde Alex-Porsches van de Rijkspolitie. De Targa’s van de politie waren wit met oranje vlakken op de neus en de deuren, en ze hadden een oranje zwaailicht en sirenes onder de voorbumper. Je hoeft dus niet veel aanpassingen te verrichten om van deze nieuwe Lego-kit een Nederlandse politie-Porsche te maken.

De Lego Porsche Targa is ook als Porsche 911 Turbo in elkaar te zetten. In het geval van de Targa kun je het dak opbergen in de bagageruimte. Bij de Turbo zit het dak vast, verdwijnt de kenmerkende achterruit en komt er een spoiler achterop. Helaas kun je met één kit niet beide auto’s bouwen. De Porsche 911 is 35,5 centimeter lang en 16 centimeter breed. De kit bestaat uit 1.458 stukjes.

Wanneer je aan het stuur draait, bewegen de voorwielen. De voorstoelen zijn zelfs kantelbaar om toegang tot de achterbank te verschaffen. Goedkoop is de kit niet: voor 129,99 euro ben jij de eigenaar van de Lego Porsche Targa of Turbo. Aan de andere kant mag je jezelf best trakteren vandaag: het is tenslotte internationale Lego-dag.

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken