Ja, daar sta je als agent wel even schaapachtig van te kijken. Tijdens een controle op zaterdagnacht stuitte de politie op een bijzondere vondst. In de kofferbak van een Duitse Volkswagen Jetta vonden zij het slachtoffer van een ontvoering: een schaap. De gedupeerde had een Nederlands oormerk, waardoor de agenten wisten dat het schaap niet thuishoorde in de Duitse kofferbak.

Volgens RTL Nieuws is de bestuurder van de Volkswagen Jetta een 37-jarige man. Deze bleek overigens wél onder invloed te zijn. Tja, als de tijger van Mike Tyson te ver weg is. De politie heeft de bestuurder aangehouden. Voor de volgende keer is het toch eenvoudiger om de shoarma kant-en-klaar bij de snackbar te halen.

De ontvoerder vond het schaap om op te eten

Het personeel van kinderboerderij Eigen Wijs in Eindhoven denkt dat het schaap ontvoerd is om te slachten. Tegen Omroep Brabant zegt een medewerker van de boerderij: ‘Waarom zou je zo’n dier anders meenemen? Niet om te knuffelen.’ En inderdaad: ééntje is ook niet genoeg om te tellen om in slaap te komen.

De dierenambulance werd gebeld voor het schaap. Het dier bleek ongedeerd. Het schaap Lambi is inmiddels weer veilig terug in de boerderij. Voor de zekerheid is het schaap ondergebracht in een wei met een hoger hek.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear