De Lexus LC is een van de lekkerste – zo niet dé lekkerste – auto’s die het luxemerk van Toyota ooit heeft voortgebracht. De coupé staat in sterk contrast met de auto’s die we een decennium geleden van het merk gewend waren. Het was dan ook gelijk een auto die iedereen voor zich wist te winnen.

En als je ergens succes mee hebt, moet je er natuurlijk op voortborduren. Ook Lexus weet dat en daarom presenteren ze drie jaar na de onthulling van de LC nu hun Lexus LC Convertible Concept. En we moeten zeggen: de open versie lijkt de coupé zelfs nog te overstijgen in schoonheid.

‘Dit concept transformeert het onmiskenbare ontwerp van de LC Coupé in een toekomstige cabriolet’, vertelt hoofdontwerper Tadao Mori. Wat erop duidt dat de kans groot is dat de convertible er gaat komen. Wanneer dit zal zijn, is nog niet duidelijk.

Verdere details over het concept zijn dan ook nog niet bekend. Maar wij houden ons voorlopig nog wel even zoet met bovenstaande plaatjes en de officiële onthulling van de Lexus LC Convertible Concept in Detroit volgende week.

Advertentie

Reacties

  • trixie heeft op 14 januari 2019 geschreven:

    ja dat is een typisch geval van appetijtelijk.
    Japans appetijtelijk, maar zeker erg Appetijtelijk met een hoofdletter A

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie